Fiskars Functional Form+ sada 2 nožů 1016005
Podobné produkty
Popis
Sada 2ks nožů Fiskars FUNCTIONAL FORM PLUS
obsahuje 2 perfektně vyvážené základní nože pro přesné a snadné krájení
- Nůž okrajovací (1016011) s rovnou čepelí a ostrou špičkou, ideální pro okrajování ovoce a zeleniny. Je vhodný i pro vykrajování skvrn a kazů na potravinách.
- Velký kuchařský nůž (1016007) s vysokou silnou čepelí pro pro všestranné použití.
Nože FUNCTIONAL FORM PLUS
jsou určeny pro náročné uživatele, kteří kromě špičkové kvality hledají také moderní design.
- Dokonale vyvážené
- Přesně a rychle nakrájí veškeré suroviny
- Snadno se používají a ukládají
- Vysoce kvalitní ostří
- Čepel je vyrobena z velmi tvrdé nerez oceli HRC 55
- Materiály vysoké kvality zaručují dlouhou ostrost nožů
- Pečlivě zakalená ocel, díky tomu zůstávají dlouho ostré
- Velmi dlouhé držadlo je opatřeno neklouzavým materiálem Softgrip®
- Materiál madla se nesmeká ani za mokra a má zvýšenou odolnost
- Díky vylepšenému výrobnímu procesu je zajištěna lepší odolnost proti korozi ostří
- Krásný moderní design sladěný s ostatním náčiním Functional Form
Nože Fiskars lze mýt v myčce na nádobí. Pro zachování vyšší trvanlivosti ostří se však doporučuje ruční mytí. Po ručním mytí je třeba nože ihned opláchnout a usušit. Nenechávejte nože Fiskars odmočit, ani na nich nenechávejte zaschnout zbytky jídla, protože kyseliny v nich obsažené mohou při dlouhodobém působení nůž poškodit.
K udržení dokonalému ostří jsou nože potřeba občas nabrousit. Nůž zůstane ostrý delší dobu, pokud se s ním krájí na vhodném povrchu, jako je prkénko ze dřeva či plastu. Pokud bude použitý přímo na tvrdém povrchu kuchyňské linky, může dojít ke ztupení či poničení ostří.
Vkládají-li se nože jen tak do zásuvky, rychleji se tupí a jejich ostří se poškozuje pohybem a kontaktem s ostatními předměty. Aby byly nože Fiskars stále ostré, měly by být umístěny do dřevěného stojanu na nože nebo na magnetickou lištu.
Recenze (0)
Napsat recenzi
Hodnocení: Nejhorší Nejlepší
Opište prosím kód z obrázku do pole níže: